Tijdelijk huren

Op het terrein van de Suiker kan op basis van short stay worden gehuurd. De huurperiode bedraagt maximaal zes maanden. Ideaal voor mensen die in verband met werk op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing. Of gezinnen die hun eigen woning verkocht hebben en een periode moeten overbruggen tot de andere woning gereed is. Voor internationale studenten is een huurperiode van tien maanden mogelijk. De Loskade is gelegen op een evenemententerrein.

Loskade, Groningen, tijdelijk huren, short stay

Volledig gemeubileerd en ingericht

Op De Loskade bieden we huurders volledig gemak en comfort. Alle 32 studio’s en 14 grondgebonden eenheden worden namelijk volledig gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd. Zo hebben ze allen de beschikking over een complete keuken met apparatuur en inventaris.

Ook op het gebied van de inrichting is met de keukens, vloeren, muurafwerking en inrichting zoveel mogelijk rekening gehouden met circulariteit en duurzaamheid.

De Loskade Groningen
De Loskade Groningen keuken
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen

Living lab

De tijdelijke huurders verblijven in een “living lab” . Dat betekent dat ze minimaal één keer per maand meewerken aan onderzoek (meestal digitaal) en de verhuurder op gezette tijden (uiteraard in overleg) toelaten tot de woning om installaties te checken of te vervangen.

Om in aanmerking te komen voor een tijdelijke plek, is een (vaste) arbeidsovereenkomst of een garantsteller nodig. De waarborgsom bedraagt 1 maandhuur en deze dient voor oplevering van het verblijf, tezamen met de eerste maand huur, overgemaakt te zijn.

Interesse om te huren?

Bekijk het actuele aanbod