Tijdelijk huren in Groningen

 Wil je tijdelijk een eengezinshuis of studio huren in Groningen? Dat kan nu op De Loskade, op het voormalige terrein van de Suiker – tegenwoordig een evenemententerrein. Hier huur je een huis of een (studenten)studio op basis van short stay. De huurperiode bedraagt maximaal zes maanden. Ideaal voor wanneer je vanwege je werk of studie op zoek bent naar een tijdelijk onderkomen. Of wanneer je je eigen huis hebt verkocht en een periode moet overbruggen tot je nieuwe huis gereed is. Voor internationale studenten is een huurperiode van tien maanden mogelijk. Wil jij ook tijdelijk huren op De Loskade? Bekijk snel het aanbod.

Loskade, Groningen, tijdelijk huren, short stay

Gemeubileerd huren

Op De Loskade in Groningen ervaar als tijdelijke huurder volop gemak en comfort. Alle 32 studio’s en 14 eengezinshuizen zijn namelijk volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Zo beschik je over een complete keuken met apparatuur en inventaris. Praktisch alles wat je nodig hebt in huis is al aanwezig, van handdoeken tot internet met wifi. Kortom, alles compleet. Je kunt je nieuwe onderkomen vrijwel direct betrekken.

De Loskade Groningen
De Loskade Groningen keuken
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen

Living lab

De Loskade is een proeftuin voor duurzaam en circulair gebouwde huizen. Hier is bij de afwerking van de wanden en vloeren en bij de inrichting zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Als tijdelijke huurder verblijf je dan ook in een “Living Lab”. Het betekent dat je minimaal een keer per maand meewerkt aan (meestal online) onderzoek en de verhuurder op afgesproken tijden (natuurlijk in overleg) toelaat tot het onderkomen om installaties te checken of te vervangen.

Hoe kom ik in aanmerking?

Om in aanmerking te komen voor tijdelijke huur op De Loskade, heb je een (vaste) arbeidsovereenkomst of een garantsteller nodig. De waarborgsom bedraagt een maand huur. Deze dien je voor de oplevering van je huis of studio, in combinatie met de eerste maand huur, over te maken. De huur is all-inclusive. Dat betekent dat je voor bijvoorbeeld internet en inventaris niet apart hoeft te betalen. Mooi meegenomen, toch?

Wil jij ook tijdelijk huren op De Loskade?

Bekijk het actuele aanbod