Living lab

Experimenteren met woonoplossingen

De Loskade biedt Van Wijnen de kans om samen met jou als huurder op zoek te gaan naar woonoplossingen die én jouw woonbeleving veraangenamen én gebouwen verduurzamen. Bijvoorbeeld door alle huurders van De Loskade actief te betrekken bij onderzoek naar veertien gasloze installatieconcepten. Ook experimenteren we met verschillende gevelafwerkingen.

De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen

Leren van jouw woonervaringen

Tot 2030 bieden de 46 tijdelijke huurhuizen en -studio’s binnen het Living Lab van Van Wijnen ruimte voor honderden experimenten. Experimenteren betekent bovendien dat wij van Van Wijnen hier met ruimere kaders mogen werken dan gebruikelijk is op het gebied van wet- en regelgeving, welstand en garanties. Zo creëren we in dit Living Lab samen met jou ruimte voor revolutionaire oplossingen. 

Wat het zo bijzonder maakt: we leren van de ervaringen van huurders. Wat vinden jij en andere bewoners belangrijk en wat zijn jouw woonbehoeftes? Daarbij kijken we niet alleen naar wat jij en je medehuurders vandaag doen, maar ook naar wat je morgen en overmorgen graag zou willen doen.

De Loskade Jeemz domotica
De Loskade Ecodan lucht water warmtepomp Mitsubishi
de loskade installatie meterkast groningen
De Loskade Ecodan lucht water warmtepomp Mitsubishi
de loskade Growat PV inverter installatie
de loskade installatie meterkast groningen

The next step

partners Loskade
Partners De Loskade

We zijn samen met onze partners altijd op zoek naar the next step. De ontwikkelingen stoppen nooit en we zien continu nieuwe en betere mogelijkheden.

Ook huren in het Living Lab op De Loskade in Groningen?

Bekijk dan het huuraanbod