Living lab

De Loskade biedt ons de kans om samen met huurders op zoek te gaan naar woonoplossingen die én hun woonbeleving veraangenaamt én gebouwen verduurzaamt. Bijvoorbeeld door de huurders van De Loskade actief te betrekken bij onderzoek naar veertien gasloze installatieconcepten. Ook experimenteren we met verschillende gevelafwerkingen.

De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen

Huurderservaringen

Tot 2030 bieden de 46 eenheden binnen ons Living Lab ruimte om honderden experimenten te doen. Experimenteren betekent bovendien dat we hier mogen werken met ruimere kaders dan we gewend zijn op het gebied van wet- en regelgeving, welstand en garanties. Zo creëren we in dit Living Lab ruimte voor revolutionaire oplossingen.  En wat het zo bijzonder maakt, is dat we leren van de ervaringen van de huurders. Wat vinden zij belangrijk en zijn hun woonbehoeftes. Daarbij kijken we niet alleen naar wat ze vandaag doen, maar ook naar wat ze morgen en overmorgen graag zouden willen doen.

De Loskade Jeemz domotica
De Loskade Ecodan lucht water warmtepomp Mitsubishi
de loskade installatie meterkast groningen
De Loskade Ecodan lucht water warmtepomp Mitsubishi
de loskade Growat PV inverter installatie
de loskade installatie meterkast groningen

The next step

partners Loskade
Partners De Loskade

Samen met onze partners zijn we altijd op zoek naar the next step. De ontwikkelingen stoppen nooit en we zien continu nieuwe en betere mogelijkheden.

Interesse om te huren?

Bekijk het actuele aanbod