Suikerlaan 5N

HUIZEN
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
+ meer fotos (9)
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade Groningen Fijn Wonen pv-dakpannen
De Loskade Groningen keuken
De Loskade Groningen toilet
De Loskade Groningen
De Loskade Groningen

Huren in de wijk van
overmorgen

€1400,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 6 januari 2021

Oppervlakte: 118 m2

Type: 301

Aantal kamers: 4

Bekijk plattegronden
Fijn Wonen type 301 5400 plattegrond begane grond
Fijn Wonen type 301 5400 plattegrond eerste verdieping
Fijn Wonen type 301 5400 plattegrond tweede verdieping zolder

Omschrijving

Dit halfvrijstaande huis is landelijk ingericht en geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen.

De begane grond is voorzien van een tuingerichte woonkamer en een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, kookplaat, afzuiglap en inventaris. Op de begane grond zijn een eettafel met vier stoelen aanwezig en een bankstel, fauteuil, salontafel en dressoir met smart tv. De tuingerichte kamer heeft een deur naar het terras op het westen.

Het verblijf heeft de beschikking over drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed met nachtkastjes en een linnenkast. De andere slaapkamers op de eerste verdieping van een eenpersoonsbed en één met nog een linnenkast.  De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. Hier staat de wasmachine en een droogrek. Hier kunnen ook spullen worden gestald.

 

Kenmerken

6 januari 2021
301
118 m2
4 kamers
Triple beglazing, PV panelen, luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming en electrische radiatoren en WTW.

Tijdelijk huren in Groningen

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteert Van Wijnen met de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. De wijk telt onder meer 32 studio’s en 14 eengezinshuizen. Ook tijdelijk huren in Groningen? Bekijk snel het aanbod.

De Loskade Groningen Suikerterrein

Suikerterrein

Het Suikerfabriekterrein en de Suikerfabriek: al een eeuw zijn ze een begrip in Groningen en omgeving. Groningen was nog geen honderd jaar geleden de grootste suikerstad van Europa door de iconische Suikerfabriek. Vandaag kun je er tijdelijk een duurzaam huis huren op De Loskade.

arrow
De Loskade Groningen gemeubileerd

Woonklaar

Op de Loskade in Groningen is jouw huurhuis of studio volledig gestoffeerd en gemeubileerd, inclusief complete keuken met inventaris. Zo hoef je geen verhuiswagen te regelen en kun je er vrijwel direct in.

arrow
De Loskade Groningen tijdelijk huren

Tijdelijk huren

Op De Loskade huur je een huis of een (studenten)studio op basis van short stay. De huurperiode bedraagt maximaal zes maanden. Ideaal voor wanneer je vanwege je werk of studie op zoek bent naar een tijdelijk huurhuis. Of wanneer je je eigen huis hebt verkocht en een periode moet overbruggen tot je nieuwe huis gereed is.

arrow