Suikerlaan 5H

HUIZEN
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen

Huren in de wijk van
overmorgen

€1335,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 2 augustus 2021

Oppervlakte: 85 m2

Type: 101

Aantal kamers: 3

Bekijk plattegronden
Fijn Wonen type 101 5400 plattegrond begane grond
Fijn Wonen type 101 5400 plattegrond eerste verdieping

Omschrijving

Dit huis is volledig gemeubileerd, gestoffeerd en Scandinavisch ingericht. Een leuke plek voor bijvoorbeeld een stel of een gezin met één kind.

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een waskamer met wasmachine en een badkamer aanwezig.  Vlizotrap naar zolder. Het terras bevindt zich op het westen.

Kenmerken

2 augustus 2021
101
85 m2
3 kamers
HR++ beglazing, PV panelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en mechanische ventilatie

Tijdelijk huren in Groningen

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteert Van Wijnen met de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. De wijk telt onder meer 32 studio’s en 14 eengezinshuizen. Ook tijdelijk huren in Groningen? Bekijk snel het aanbod.

De Loskade Groningen Suikerterrein

Suikerterrein

Het Suikerfabriekterrein en de Suikerfabriek: al een eeuw zijn ze een begrip in Groningen en omgeving. Groningen was nog geen honderd jaar geleden de grootste suikerstad van Europa door de iconische Suikerfabriek. Vandaag kun je er tijdelijk een duurzaam huis huren op De Loskade.

arrow
De Loskade Groningen gemeubileerd

Woonklaar

Op de Loskade in Groningen is jouw huurhuis of studio volledig gestoffeerd en gemeubileerd, inclusief complete keuken met inventaris. Zo hoef je geen verhuiswagen te regelen en kun je er vrijwel direct in.

arrow
De Loskade Groningen tijdelijk huren

Tijdelijk huren

Op De Loskade huur je een huis of een (studenten)studio op basis van short stay. De huurperiode bedraagt maximaal zes maanden. Ideaal voor wanneer je vanwege je werk of studie op zoek bent naar een tijdelijk huurhuis. Of wanneer je je eigen huis hebt verkocht en een periode moet overbruggen tot je nieuwe huis gereed is.

arrow