Suikerlaan 5E-6

STUDIO
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen
De Loskade buurt wijk Groningen

Huren in de wijk van
overmorgen

€925,- p/maand (all-in)

Beschikbaar: vanaf 1 maart 2020

Oppervlakte: 42 m2

Type: studio op de eerste verdieping

Aantal kamers: 1 kamer

Bekijk plattegronden
De Loskade Groningen

Omschrijving

Deze studio is gestoffeerd en is volledig Scandinavisch ingericht. Het verblijf bestaat uit één open ruimte met hierin een slaapgedeelte met badkamer en een leefkamer met keuken.

De inrichting bestaat uit een volledig ingerichte keuken (koelkast, magnetron, 2 pits kookplaat en afzuigkap) met inventaris, eettafel met vier stoelen, bankstel met tafel, verlichting, dressoir met smart tv (eigen wifi in iedere studio), bed (twijfelaar) met nachtkastje en kledingkast. De badkamer is voorzien van een douchehoek en toilet. Er is tevens een wasmachine aanwezig.

 

 

Kenmerken

1 maart 2020
studio op de eerste verdieping
42 m2
1 kamer
Electrische boiler, radiatoren, WTW en mechanische ventilatie.

Huren in de toekomst

Aan De Loskade, op het voormalige Suikerfabriekterrein in Groningen, experimenteren we in de circulaire wijk van overmorgen. Deze pop-up wijk is gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving.

De Loskade Groningen Suikerterrein

Suikerterrein

Het Suikerterrein en de Suikerfabriek is al een eeuw een begrip voor niet alleen de stad Groningen, maar ook voor de omgeving. Nog geen honderd jaar geleden was Groningen de grootste suikerstad van Europa door de iconische Suikerfabriek.

arrow
De Loskade Groningen gemeubileerd

Gemeubileerd

Op de Loskade bieden we huurders volledig gemak en comfort. Alle 32 studio’s en 14 grondgebonden eenheden worden namelijk volledig gemeubileerd en gestoffeerd verhuurd. Zo heeft elk verblijf beschikking over een complete keuken met apparatuur en inventaris.

arrow
De Loskade Groningen tijdelijk huren

Tijdelijk huren

Op het terrein van de Suiker kan op basis van short stay worden gehuurd. De huurperiode bedraagt maximaal zes maanden. Ideaal voor mensen die in verband met werk op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing. Of gezinnen die hun eigen woning verkocht hebben en een periode moeten overbruggen tot de andere woning gereed is.

arrow