Short stay in Groningen

Groningen is een bruisende stad in het noorden van Nederland. Er wonen ongeveer 230.000 mensen, waarvan bijna een kwart student is. Het belangrijkste vervoersmiddel in deze universiteitsstad is dan ook de fiets. Daar zijn er in Groningen zo’n 300.000 van. Je vindt er dus meer fietsen dan mensen.

Hanzestad Groningen
Ook is de stad heel gezellig door de hippe hotspots en gezellige marktpleinen. Vroeger was Groningen een Hanzestad, wat te zien is aan de mooie architectuur in de binnenstad. Je vindt er hoge en rijkversierde pakhuizen en niet te vergeten: de prachtige Martinitoren, het juweeltje van de stad, die in de Hanze een grote rol gespeeld heeft.

Loskade, Groningen

Groningen heeft een innovatief stadsbeleid en allemaal prachtige highlights, zoals het moderne Groninger Museum, de hofjes, de hal van het Hoofdstation, de Vismarkt, de Broerstraat, het Noorderplantsoen, de Prinsentuin en nog veel meer.

Al het mooie van hartje Groningen ligt op korte fietsafstand De Loskade. Hier vind je een van de weinige industriële eyecatchers in de Groningse architectuur: de oude Suikerfabriek op het Suikerterrein.

Groningen
Groningen
Groningen Martinitoren
Groningen
Groningen
Groningen
Groningen
Groningen De Suiker
Groningen Drie Gezusters

Ook huren op De Loskade in Groningen?

Bekijk de beschikbare huurhuizen