Fijn Wonen

Op De Loskade wordt het complete productenpalet van Fijn Wonen verwezenlijkt. Fijn Wonen gaat veel verder dan alleen het bouwen van een huis. Het gaat over leven: betaalbaar, comfortabel én toekomstbestendig. Fijn Wonen biedt voor diverse doelgroepen een geschikt huis, dus ook voor jou als tijdelijke huurder op De Loskade.

Keuzevrijheid in huisvesting

Dankzij een slimme productiemethode biedt Fijn Wonen betaalbare huizen met voldoende keuzevrijheid. De ruime keuze in afwerking en indeling van gevel, dak, kozijnen en goot maakt een breed scala aan architectuurstijlen mogelijk. Zo wordt op iedere locatie een fraaie, passende en karakteristieke uitstraling verwezenlijkt tegen een betaalbare prijs.

Complete afwerking

De huizen van Fijn Wonen worden grotendeels in de fabriek gemaakt en zijn zeer energiezuinig, van hoge kwaliteit en snel te bouwen. Ze zijn prettig ingericht, deels vrij indeelbaar en zeer compleet afgewerkt. Zo zijn de huizen bijvoorbeeld standaard voorzien van vloerverwarming, een handdoekradiator in de badkamer, buitenkraan, dakraam en een hangend toilet (ook in de badkamer).

Nul Op de Meter-ready

Alle huizen die Fijn Wonen bouwt en verbouwt zijn in basis NOM (Nul Op de Meter)-ready ontwikkeld. Dit komt door de goede thermische schil (vloer op de begane grond, gevels, dak, kozijnen en ramen). De huizen bieden ruimte voor een aantal energieconcepten. Daarmee kan het huizenaanbod volledig NOM zijn, inclusief monitoring tot een versie die energieneutraal is. De NOM-huizen zijn aardgasloos, all-electric en EPV (energieprestatievergoeding)-proof. Daarmee verblijf je ook op De Loskade in Groningen in een duurzaam en toekomstwaardig huurhuis.

Interesse in een huurhuis?

Bekijk het Fijn Wonen-aanbod op De Loskade