Fijn Wonen

Op De Loskade wordt het complete palet aan woonproducten van Fijn Wonen gerealiseerd. Fijn Wonen gaat veel verder dan het bouwen van een woning. Het gaat over wonen om te leven: betaalbaar, comfortabel én toekomstbestendig. Fijn Wonen biedt voor diverse doelgroepen een geschikt woningtype.

Keuzevrijheid

Dankzij de slimme productiemethode kunnen wij betaalbare woningen met voldoende keuzevrijheid bieden. De ruime keuze in afwerking en indeling van gevel, dak, kozijnen en goot maakt een breed scala aan architectuurstijlen mogelijk. Zo kan op iedere locatie een fraaie, passende en unieke uitstraling worden gerealiseerd tegen een betaalbare prijs.

Afwerkingsniveau

De woningen van Fijn Wonen worden grotendeels in de fabriek gemaakt en zijn daardoor zeer energiezuinig, van hoge kwaliteit en snel te bouwen. De inrichting van de woningen is prettig en deels vrij in te delen en het afwerkingsniveau van de woningen is zeer compleet. Zo zijn de woningen bijvoorbeeld standaard voorzien van vloerverwarming, een handdoekradiator, buitenkraan, dakraam en een hangend toilet (ook in de badkamer).

NOM-ready

Alle woningen die wij bouwen en verbouwen zijn in de basis ontwikkeld als NOM (Nul Op de Meter)-ready door de goede thermische schil en bieden ruimte voor een aantal energieconcepten. Daarmee kunnen we een woning aanbieden die volledig NOM is inclusief monitoring tot een versie die energieneutraal is. De NOM-woningen zijn aardgasloos, all-electric en EPV-proof.

Interesse om te huren?

Bekijk het actuele aanbod